Wetenschappelijk bewezen en natuurlijke behandeling van het verouderingsproces

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een natuurlijke methode om minder last te hebben van uw ouderdomskwalen? Bij Neuro FB in Tilburg werkt ervaren psychologe Nelleke Hendriks met een wetenschappelijk ontwikkelde combinatie van kruiden. Uw lichaam krijgt veel meer kans om zelf te gaan herstellen doordat een "slapend" enzym wordt geaktiveerd. Dit enzym zorgt voor het behoud van uw gezonde cellen door het vrijkomen van miljoenen anti-oxidanten!  


U kunt nu ook terecht voor Frequentie-therapie, als enige ter wereld met een uniek draagbaar goedgekeurd medisch apparaatje met een quantum sensor. Wij bestaan uit allemaal cellen. Alles heeft een frequentie, dus ook alle cellen in het lichaam. Als er ergens in het lichaam een verstoring is, ontstaan er kwaaltjes en ziektes. Frequentietherapie zorgt ervoor dat de  cellen weer goed kunnen functioneren en u zich goed kan herstellen. De quantumsensor die in het apparaatje zit, communiceert met uw cellen. Een analyse van uw lichaam geeft aan waar verstoringen zijn. Alleen dié frequenties worden naar uw lichaam gestuurd die u nodig heeft.

 Met dit kleine draagbaar apparaatje kunt u zelf werken aan uw gezondheid wanneer en waar u wilt. 

 Er zijn geen bijwerkingen. Oxidatie en veroudering

Na ongeveer het 22 e levensjaar begint ons lichaam te verouderen. Tijdens dit verouderingsproces worden steeds minder anti-oxidanten aangemaakt en ontstaat er oxidatieve stress. Daarbij veranderen vrije radicalen de gezonde structuur van onze cellen, terwijl er steeds minder anti-oxidanten aanmaken die dit proces tegen kan gaan. Hierdoor worden gezonde lichaamscellen beschadigd wat zich uit in verouderingsziektes en kwalen. U kunt hierbij denken aan slechte nachtrust, vermoeidheid, gebrekkige concentratie en pijn. Daarnaast zijn er ook een aantal aandoeningen die kunnen optreden, zoals:

- Chronische vermoeidheid
- Diabetes
- Migraine
- Fibromyalgie 

- Arthrose
- Hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk
- Staar
- Psoriasis
- Parkinson
- Alzheimer
- Kanker.

Appel

Neuro FB in Tilburg biedt uitkomst. Ervaren psychologe Nelleke heeft veel kennis over het gebruik van het natuurlijke voedingssupplement Protandim. In de loop der jaren heeft zij dit middel aan veel cliënten aangeraden, en het blijkt dat veel mensen hier baat bij hebben.


Protandim is het natuurlijke middel dat helpt om verouderingskwalen te vertragen. Dit middel is het resultaat van 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van voedingsstoffen op onze genen. Protandim heeft een uniek bewezen effect door een combinatie van vijf kruiden. Door 23 onafhankelijke laboratoria van gerenommeerde universiteitsziekenhuizen en onderzoekscentra is de werking van Protandim bewezen op meerdere gebieden.


Protandim is het enige klinisch bewezen supplement dat de oxidatieve stress gemiddeld met 40% verlaagd in 30 dagen. Het verouderingsproces in de cel wordt verlaagd tot het niveau van dat van een twintigjarige. Uw lichaam kan zich hierdoor beter herstellen - u slaapt beter, hebt meer energie, minder pijn en een beter humeur.